19 Temmuz 2012 Perşembe

YİNE BİR KAHVALTI BULUŞMASI...

Bizim ailenin toplaşıp buluşmaları çok meşhurdur, İzmir'de en çok özlediğim şeylerden biri de bu doğrusu. Bursa'da bahaneye gerek görmeden her hafta (bazen haftada 2-3) kahvaltıydı, akşam yemeğiydi, öğle kahvesiydi...mutlaka buluşulur ve hayata geçirilir. Kahkaha, sohbet akar, gider. İşte böyle bir gün daha. Güzel teyzemin, güzel evinde, güzel bahçesinde yedik, içtik, eğlendik. Kahvaltıya diye gittik, akşam 9.00 da evdeydik:)) Güzel zamanlar çabuk geçiyor gerçekten.


Teyzemin enfes ekmek pizzaları...
Arda'nın, sünnet öncesi stresini atma yolları:))
Davetsiz misafir...
Düğünde kim, nerede oturacak telaşesi, yerleşim planlarının yapılması...
Meyveye doyamamak..
Sevimli dostlar Lisa ve komşu köpeği Paşa...
 Eğlence ve paylaşılamayan salıncak, ağabey ile sürekli mücadele...

Kardeş kardeşe oyun, boğuşma, vs.
Bahçe güzelleri...


4 yorum:

Esra dedi ki...

En sevdiğim öğündür kahvaltı, hele ki kalabalıksa masanın etrafı! Şahane görünüyor sofra ve fotoğrafların herbiri ayrı ayrı harika!

Ebygale dedi ki...

yine güzel bir gün geride bırakılmış, sevdiklerinle deryacım. ben de severim kalabalık sofraları, o sofrada huzurla edilen muhabbetleri. neşeniz hep daim olsun:)

derya ö. dedi ki...

Esracığım, benim de öyle, kalabalıkla uzayıp giden kahvaltı sofralarına bayılıyorum. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. sevgiler..

Ebygaleciğim Allah hepimizin neşesini daim etsin inşallah. Çok teşekkür ederim canım. sevgiler...

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Ne Guzel bir gün olmuş.Kalabalik ve samimi aileleri cok severim.Yalnizken hiçbirşey yiyemem,kalabalık sofralarda da insanlar hayretle bana bakar''' bu kız bu kadar şeyi nasil yiyor '' diye:)o pizzalar ne Guzel yenmistir özendim valla.opuyorum samimiyetiniz hiç bozulmasin