24 Eylül 2012 Pazartesi

İPEK HANIM'IN ÇİFTLİĞİ

Uzun aralar veriyorum, işler yoğun, ben güçsüz, fotoğraf çekecek halim kalmıyor, bir de zamanım tabii... Geçenlerde Saadet'in bloğunda görmüştüm, doğal, organik (her ne kadar bu ismin kirletildiğini düşünüp kullanmak istemese de) ve hiç ilaç değmemiş ürünler var Pınar Hanım'ın kurduğu çiftlikte. Detaylı bilgi isteyenler için web siteleri www.ipekhanim.com . Ben aşağıdakileri sipariş ettim, çok da memnun kaldım.


Miss gibi karışık türlü... Harika bir yemek oldu.


Uzun bir aradan sonra bol çekirdekli bir domates gördük:)) Süper diyemeyeceğim ama ilaçsız ve gerçek domates kokan domates yemek tarifsiz bir mutluluk veriyor:))


Köy yumurtasının pişmiş halini de koymak isterdim buraya, hatta market yumurtasıyla kıyaslamak isterdim, ama çok lezizlerdi çabucak bittiler:))


Son olarak süzme yoğurt, biraz ekşi ama ben ekşiyi severim (özellikle şu aralar:)) Zaten süzme yoğurt, normal yoğurttan biraz ekşi oluyor.

Genel olarak çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Pınar Hanım çok kibar ve ilgili bir satıcı. İnternetten yaptığım araştırmalar kendisine hayran kalmama sebep oldu:)) En kısa zamanda çiftliği de ziyaret etmeyi çok istiyorum.
 
Hepinize iyi haftalar diliyorum.
 
 

9 yorum:

annemahsustan dedi ki...

Biz de musterilerindeniz pınar hanımın. Çok güveniyorum kendisine. Afiyet olsun;)

Bugday Tanesi dedi ki...

Türlüyü severim ama hakikaten de yapana bağlı. Bunlar tazecik görünüyor, eminim lezzetli olmuştur :)

Unknown dedi ki...

Deryacım merhaba Burcu Kalkan ben :) ya da 10 yıllık soyadıyla Alkurt ;) Seni yeniden gördüğüme çok sevindim canım :)

Unknown dedi ki...

Deryacım merhaba Burcu Kalkan ben :) yani 10 yıllık soyadımla Alkurt :) Esra'nın facebook hesabında gördüm blogunu.. Seni yeniden gördüğüme çok sevindim :)

derya ö. dedi ki...

annemahsustan; çok teşekkür ederim. Pınar Hanım benim de güvenimi kazandı. Alışverişe devam:)) sevgiler...

Buğday tanesi; çok teşekkürler,ben de çok severim türlüyü, yanında illa ki cacık olacak, dediğin gibi yapana ve malzemelere bağlı:)) sevgiler...

Burcuuu, canım benim, çok sevindim:)) mutlaka görüşelim, dünya tatlısı kızını da seni de öpüyorum.sevgiler...

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Deryacım sana hayırlı olsun diyorum :)Bir arkadaşım da aynı çiftlikten söylüyor sebze meyveyi.Ama ben hala pazardan almayı seviyorum.Her ne kadar maydanoz satan amcanın beni kandırdığını öğrensem de pazara küsmedim henüz.sevgilerimle.

derya ö. dedi ki...

Hümeyracığım, ben de pazardan alışverişi çok seviyorum, hele seçmece olanları:)) Pınar Hanım içimdeki çiftlik kurma hayalini yeniden canlandırdı.Sürekli almıyorum tabii, denedim ve sevdim, ara ara ısmarlamayı düşünüyorum:))Pazarda kandırılma konusunda da yalnız değilsin:)) öpüyorum, sevgiler...

AsOrTiK dedi ki...

ben de ipekhanım çiftliğini internetten inceledim uzun, uzun. henüz siparişim olmadı ben ne ipekhanım'dan, ne de pazardan alıyorum sebzelerimi, markete devam:)) ama tazecik görünüyorlar. mis kokularını sana bırakıyorum derya'cım. afiyet şeker olsun.
sevgiyle kal...

derya ö. dedi ki...

Asortikciğim, çok teşekkürler, ilaçsız olduğu için hemen tüketilmesi gerekiyor, yoksa hemen bozuluyor demişti Pınar Hanım, tam da adamına dedi, olayı abartıp 2 kişiye 1 kilo türlü yaptım, ye ye anca bitirdik:))) Ama çok lezizdi gerçekten. Süzme yoğurdun bir kısmı da derin dondurucuda:))) Sanki orduya alışveriş yapmışım gibi:) Öpüyorum seni, sevgiler...