11 Şubat 2012 Cumartesi

AH BU HAVALAR!!!

Maaile, 10 gündür hastalıklarla yatak döşek vaziyetteyken, Bursa'dan anne-baba bakım desteği ilaçtan daha etkili geldi:) Boşuna dememişler "Ana gibi yar, Bağdat gibi diyar olmaz" diye. Bağdatı bilmem ama, Ana gibi yar olmayacağı aşikar. Annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Herkesin annesi kendine mükemmel tabi. Allah başımızdan hiiiççç eksik etmesin ailelerimizi. Bu 10 gündür havalar ve içinde barındırdığı mikroplar bizi yerle bir ettiğinde aklımda hep yaz tatillerimiz vardı. Ben sıcak hava severim, karmış, soğukmuş bana göre değil. İşte böyle tatil hayalleri kurarken, açtım bilgisayarı, tatil resimlerini kurcaladım. Ne harika bir ülkemiz var bizim, kıymetini bilebilsek bir de. Her tatile gidişimizde, her mavi-yeşil doğa harikasında aynı cümleyi sarfederim eşime, "cennet vatanım"!!




 
 
 


8 yorum:

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

geçmiş olsun aman dikkat bende izmirliyim ama bursada yaşıyorum:)

derya ö. dedi ki...

sonsuz dekorasyon; çok teşekkür ederim. Bursa'da yaşan bir İzmirli, ne hoş, ben de tam tersiyim:)) sevgiler...

cafenoHut dedi ki...

bak yaa, olacak iş mi şimdi bu, tam kendime yazı unutturmuşken, tam ben artık kış da seviyorum demişken.. Nasıl da özlemişim denizi, kokusunu....

derya ö. dedi ki...

cafenohut, aynen ben de çok özledim, Bursa'da yaşarken kışı severdim, her yer bembeyaz olurdu, İstanbul gibi, ama burası dondurucu, buzzzz gibi bi havası var. İzmir'in kışı fazla soğuk olmaz diyenler var bir de, hepsinin ağzına terlikle vurasım var:))

Stil Direktoru dedi ki...

Bebek geçmişler olsun ve artık yaz gelsin kuzum içim şişti lan .)

derya ö. dedi ki...

Aynen Edacım yaaa, ne bu soğuklar? Gelsin artık yazzzzz:))

Elif Durmaz dedi ki...

Gecmis olsun Derya ablacim dikkat et kendine bu arada resimler harika görünüyor cok özledim sindiden türkiyeyi :))))

derya ö. dedi ki...

Sağol Elifciğim, geçti gitti çok şükür.Yaza az kaldı, Türkiye özleminizi giderirsiniz inşallah.