26 Mart 2013 Salı

37. HAFTA - MEHMET DEMİR


37. haftadayız. Hareketlerim daha da kısıtlandı, dışarı çıkarken wc'ye yakın yerlerde gezip, yakın yerlere oturuyorum:)) Demir Bey'in hareketleri de kısıtlandı, maşallahı var, 1 hafta önden gidiyoruz. Artık karnıma sığamıyor gibi davranıyor. Hareketlendiğinde de canımı acıtıyor. Ama onun bu halleri bize kahkahalar attırıyor. Dün doktor kontrolümüz vardı, her şey güzel gidiyor. Böyle devam ederse normal doğum yapabilirim sanırım. Haftalardır yüzünü tek eliyle kapatıyor, minik adamım yüzünün yarısını gösteriyor bize. Her hafta ultrason görüntüsü değişiyor, bir bana, bir babasına benziyor:) Minik burunlu, koca yanaklı bir haydut:) Sabırsızlanıyoruz, ama ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi olduğunu da biliyoruz. Hazırlıklar tamamlanmak üzere, odası geldi, ama henüz eşyaları yerleştirmedik, kokunun çıkmasını bekliyoruz. Tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi. Büyük bir kısmını ben ütüledim. Her ütülediğimi kenara koyarken öptüm durdum:) O kadar minikler ki, Demir'i içinde hayal edince yiyesim geliyor:) Heyecan dorukta, geçen hafta annem buradaydı ve tüm işlerimi halletti. Kardeşimin 2.5 ay sonraki düğünü ve benim doğumum onu ikiye böldü; bir burada, bir Bursa'da canım benim. Hakkı asla ödenmez. Haftaya tekrar gelecek ve bir süre benimle beraber kalacak. Şimdilik bu kadar, arayı fazla açmadan yazmaya devam edebilirim umarım...

12 yorum:

Ebygale dedi ki...

heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi Derya'cım, her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim..

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Demir'i heyecanla bekliyoruz.Annelerin hakkı ödenmez.Ben anneme bazen diyorum ki ''benim oğlumu sevdiğim gibi sen de beni sevdin mi anne ''... cevabı tahmin edersin artık.Öpüyorum seni.

derya ö. dedi ki...

Ebygale,çok teşekkür ederim canım. Çok az kaldı ben de çok heyecanlıyım:) Öpüyorum seni.

derya ö. dedi ki...

Hümeyracığım çok teşekkürler canım, inşallah. Ben daha kucağıma almadan onun için canımı veririm gibi hissediyorum. Annene sorduğun soru beni çok duygulandırdı, kendi annemi görüyorum, nasıl da paraladı kendini burada, şimdi de Bursa'da aynı şeyi kardeşim için yapıyor. Bebek geldiğinde de böyle olacak. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. Gerçekten cennet onların ayakları altında.. Öpüyorum seni.

AsOrTiK dedi ki...

minik burunlu, koca yanaklı haydutu bekliyoruz bizlerde. keyifle, mutlulukla, sağlıkla kucağına aldığın günlerde olacak inşallah.
annene allah kolaylık versin:) hakları ödenmez gerçekten.
öpüyorum derya'cım...

derya ö. dedi ki...

Nagehancığım, inşallah canım, çok teşekkür ederim. Annelerimiz hep başımızda olsun inşallah. Öpüyorum seni...

annesiningülü dedi ki...

sağlıkla gelsin inşallah :)

nnbaLo dedi ki...

çok azz kaldı; bahar çocuğu olacak ne güzel...Benim kzımda Mayıs doğumlu, rahat rahat büyütmüştük açık havada...umarım seninkide öyle olur :)

derya ö. dedi ki...

Baharcığım, çok teşekkür ederim. öptüm.

derya ö. dedi ki...

Nihancığım evet herkes aynı şeyi söylüyor, güzel zamanda geliyor diye, umarım dediğiniz gibi olur. sevgiler...

AYÇA dedi ki...

Hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın :) Demir mi oldu ismi ? Adaş oldu oğluşumla. Adıyla yaşasın inşallah.

derya ö. dedi ki...

Ayçacığım evet adaş oluyor oğluşlarımız; Demir ismi bizim çok önceden beri bir oğlumuz olursa koymayı düşündüğümüz bir isimdi, güçlü, güzel ve soyadımıza da çok uyumlu:)) Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. sevgiler...